Παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους Ρουμελιώτες στη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλε στη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, η μεικτή τετράφωνη χορωδία της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Μήτσου.

Η Δήμαρχος υποδέχθηκε τα μέλη της Ένωσης με θερμές ευχές για καλή χρονιά και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης και στο έργο τους που ξεπερνά τα όρια της Νέας Ιωνίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος, πλαισιωμένος από τη Γενική Γραμματέα κα. Ευαγγελία Λιτοσελίτη και μέλη του συλλόγου με παραδοσιακές φορεσιές, έδωσε αναμνηστικό δώρο στην κα. Δήμαρχο και της ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή δύναμη για την εκπλήρωση των στόχων της.

Τα κάλαντα μαζί με την Δήμαρχο άκουσε η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κα. Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη και ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωάννης Ιωάννου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης, κα. Αγγελική Δούκα και εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *