Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αλατσίδου Ελένη

Καθηγήτρια Μαθηματικών

Κατοικεί στη Καλογρέζα. Υπηρετεί ως Καθηγήτρια Μαθηματικών, και Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διετέλεσε Υποδιευθύντρια στο 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Σήμερα είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας.

 

 

 


 

Βλασσάς Παναγιώτης (Τάκης)

Ιατρός Πνευμονολόγος – Γενικής Ιατρικής

Γεννήθηκε στο Περισσό. Εκλέγεται ανελλιπώς ως Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Είναι Πρόεδρος στο κέντρο Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» του Δήμου Νέας Ιωνίας. Διετέλεσε Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στη Νομαρχία Αττικής και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Ιωνίας επί σειρά ετών.

 


 

Γρίβα Ελένη

Επιχειρηματίας

Δραστηριοποιείται χρόνια ως επιχειρηματίας στη Νέα Ιωνία.

Έχει έντονη δράση στα κοινά επί σειρά ετών.

 

 

 

 

 


 

Ιωάννου Ιωάννης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Ζει στη Καλογρέζα και σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Είναι εκπαιδευτικός και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας και έχει ενεργή συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Διακρίθηκε ως Βαλκανιονίκης στο Στίβο. Διετέλεσε υπεύθυνος προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Ιωνίας.

 

 


 

Καρβουνιάρης Αντώνιος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία. Εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία με οικοδομικά υλικά. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010. Διετέλεσε μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιπρόεδρος ΚΕΒΡΕΦΟ.

 

 

 

 

 


 

Κουλούρης Κωνσταντίνος

Τεχνικός ΟΑΣΑ-ΟΣΥ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Ιωνία. Είναι Τεχνικός στον ΟΑΣΑ-ΟΣΥ. Από το 2006 είναι Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ιωνία. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Μηχανολογικού και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Οργανισμό. Είναι Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο Τεχνικών &  Εργαζομένων ΟΑΣΑ-Ο.ΣΥ. και Γενικός Γραμματέας του Ε.Κ.Α.

 

 

 


Αγγελική Σακαλόγλου (Γκέλυ)

Συνταξιούχος

Ζει στην Ελευθερούπολη και είναι Μικρασιάτισσα τρίτης γενιάς.  Εργάστηκε επί 32 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως προγραμματίστρια Η/Υ και ως γραμματέας.  Είναι Γραμματέας του Συνδέσμου Αλαγιωτών και υπεύθυνη της Μικτής χορωδίας του.

 

 

 

 


Ελένη Χατζή

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο Δήμο Νέας Ιωνίας. Από το 2014 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας.

 

 

 

 


 

Αριστείδης Χατζησαββίδης

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας από το 2003 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και διαθέτει μεγάλη πείρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.