Τα ερωτήματα που έθεσε η Δέσποινα Θωμαΐδου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, η επικεφαλής της Παράταξής «Δύναμη Προοπτικής» κα. Δέσποινα Θωμαΐδου έθεσε, μεταξύ άλλων, ερωτήματα για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Άλσος Παλαιολόγου στον Περισσό.

Κατεστραμμένες αθλητικές υποδομές, καλώδια ρεύματος που επικρέμανται παντού, διαλυμένα συρματοπλέγματα που καθίστανται επικίνδυνα για τα νέα παιδιά, ελλιπής φωτισμός και καθαριότητα συνθέτουν ένα χώρο που μόνον “πολιτισμό” δεν αναδεικνύει όπως κατά τα άλλα ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή.

  • Ρωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος σχετικά ο οποίος δήλωσε άγνοια ενώ οι συνδημότες μας γνωρίζουν, βλέπουν και αποθαρρύνονται να χρησιμοποιούν το χώρο. 
  • Αλήθεια πότε επιτέλους θα αντιληφθούν οι αρμόδιοι ότι χρειαζόμαστε έργα ουσίας και όχι μεγαλόστομες διακηρύξεις;

Εμείς θεωρούμε ότι οι χώροι άθλησης, αναψυχής και πολιτισμού χρειάζεται να εντάσσονται σε μια μακρόπνοη προοπτική για την πόλη μας  με συνεχείς και άμεσες παρεμβάσεις.

Επίσης, η επικεφαλής της Παράταξης κα. Δέσποινα Θωμαΐδου έθεσε για μια ακόμη φορά το πολύ σημαντικό θέμα της γέφυρας επί της οδού Αλέκου Παναγούλη.

  • Ρώτησε τη δημοτική αρχή σε ποια φάση βρίσκεται επιτέλους η εργολαβία ανακατασκευής της γέφυρας και ανάπλασης του γύρω χώρου.

Αν και η δημοτική αρχή πολλές φορές στο παρελθόν έχει εξαγγείλει την έναρξη της εργολαβίας κάθε καλόπιστος δημότης αδυνατεί να δει στοιχειωδώς την εξέλιξή της!! Στον χώρο παραμένει η ίδια γέφυρα. Το ερώτημα εξακολουθεί και παραμένει τι είναι αυτό που εμποδίζει τη πόλη μας με προοπτική να ατενίσει το μέλλον μέσα από έργα πνοής.

Εμείς θεωρούμε ότι ανάλογες παρεμβάσεις χρειάζονται τη συστηματική στήριξη, ενίσχυση και συνεχή παρακολούθηση από τη δημοτική αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *