Η «Δύναμη Προοπτικής» συμμετείχε με υπερηφάνεια στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο

Με αίσθημα υπερηφάνειας και τιμής, η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ιωνία.

Η επικεφαλής μας και υποψήφια Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου συνοδευόμενη από πολυπληθή ομάδα συνεργατών της παρακολούθησε τη δοξολογία στο Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Γαβριήλ.

Αντιπροσωπεία μας κατέθεσε στεφάνι στο Άγαλμα της Μάνας και στη συνέχεια από το χώρο των επισήμων χειροκροτήσαμε τη νεολαία της πόλης μας που παρέλασε με ωραίο παράστημα και ένα μεγάλο χαμόγελο, χαμόγελο που προσωποποιεί τη Δύναμη και την Προοπτική στη Νέα Ιωνία. Αυτή δηλαδή που υπηρετούμε κι εμείς ως Παράταξη!!

«Ελλάς, το μεγαλείο σου βασίλεμα δεν έχει
Όσες φορές ο ήλιος σου να σε φωτίσει ερθεί,
θε να σ’ εβρεί πεντάμορφη, στεφανωμένη, ορθή»

Οι στίχοι είναι από ποίημα του Λορέντζου Μαβίλη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *