Η «Δύναμη Προοπτικής» δίπλα σε αθλητές και διοργανωτές στο «1ο ΙΩΝΙΑ CUP»

Μια άψογη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17/3/2019 στο ΟΑΚΑ με την ονομασία «1ο ΙΩΝΙΑ CUP», όπου η υποψήφια Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, παρέστη συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» και ενθάρρυνε την προσπάθεια αθλητών και διοργανωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξήχθη για πρώτη χρονιά, από τον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

Οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή των σωματείων να ξεπερνά κάθε προσδοκία και τα πρώτα δείγματα γραφής να δείχνουν ότι ο θεσμός ήρθε για να μείνει.

Η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου αφού συνεχάρη αθλητές, προπονητές και διοργανωτές σημείωσε:

«Εμείς που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας, στηρίζουμε και επιβραβεύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και διοργανώσεις. Στο πρόγραμμά μας ο αθλητισμός και οι επαρκείς υποδομές για τους νέους αποτελούν προτεραιότητα για ένα Δήμο με ιστορικά, αλλά και επιτυχημένα σωματεία με πανελλήνιες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα. Ευχόμαστε το «ΙΩΝΙΑ CUP» να γίνει ένας θεσμός για τη Νέα Ιωνία και ένα σημείο αναφοράς για τη κολυμβητική κοινότητα. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις μια διοργάνωση που διαφημίζει την πόλη μας και προάγει τον αθλητισμό και να αναδεικνύει νέους πρωταθλητές».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *