Η «Δύναμη Προοπτικής» παρακολούθησε το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Της Ελλάδος Παιδιά»

Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής», κα. Δέσποινα Θωμαϊδου, συνοδευόμενη από στελέχη, παρακολούθησε το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην μνήμη των “Παιδιών της Ελλάδος” Σοφίας Βέμπο και Μίμη Τραϊφόρου.

Μια ανεπανάληπτη παράσταση χάρισε την Κυριακή (11/11) στη κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Ηρακλείου, το Θεατρικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, με αφορμή των 40 και 20 ετών από τον θάνατο της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου αντίστοιχα, το Θεατρικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας παρουσίασε την Θεατρική Μουσικοχορευτική παράσταση, Σοφία Βέμπο – Μίμης Τραϊφόρος ”Της Ελλάδος Παιδιά” βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Βασίλη Τραϊφόρου.

Στην είσοδο του Θεάτρου υπήρχε η έκθεση με αντικείμενα, χειρόγραφα, και πολλά ενθυμήματα από το Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων Γεώργιος Λεβιθόπουλος, το μοναδικό αρχείο της Σ. Βέμπο και του Μ. Τραϊφόρου.

Η «Δύναμη Προοπτικής» έδωσε το «παρών» και αφού απήλαυσε την παράσταση στο τέλος είχε την ευκαιρία να χειροκροτήσει θερμά τους συντελεστές, να συγχαρεί τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Δανιήλ Γκαμουλάκο για την μοναδική σκηνοθεσία, τελική επεξεργασία κειμένου, σκηνογραφία, χορογραφίες, φωτισμός και επιλογή κοστουμιών.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του Εργαστηρίου και πάντα να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το αστείρευτο ταλέντο και την μοναδική δυναμική του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *