Η «Δύναμη Προοπτικής» και ο Κώστας Κουλούρης έδωσαν τα χέρια για το καλό της Νέας Ιωνίας!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο τοπικό σκηνικό της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στην από κοινού συνέντευξη Τύπου της επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής», Δέσποινας Θωμαΐδου και του Ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου, Κώστα Κουλούρη ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Σε ένα κοινό κάλεσμα, η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου και ο κ. Κώστας Κουλούρης, ανακοίνωσαν τη συστράτευσή τους δίνοντας τα χέρια για ένα καλύτερο μέλλον στη Νέα Ιωνία, καταχειροκροτούμενοι από τους εκατοντάδες συνδημότες μας που κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο της πόλης μας.

Η πρώτη δήλωση της Δέσποινας Θωμαΐδου:

«Υποδεχόμαστε με χαρά τη συνεργασία με τον Κώστα Κουλούρη στη «Δύναμη Προοπτικής». Ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος που θα προσθέσει δύναμη και ζωντάνια στον αγώνα μας.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλες και όλους. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Η από κοινού συστράτευση  με τον  Κώστα είναι μόνο η αρχή. Έρχονται κι άλλα ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση στη πόλη. Δουλεύουμε, λοιπόν, συστηματικά για να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου. Και θα το κάνουμε, με τη βοήθεια όλων, με την αγάπη των συμπολιτών μας. Εμείς μπορούμε».

Η πρώτη δήλωση του Κώστα Κουλούρη:

«Σήμερα αρχίζει ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα εποχή με αρχές, αξίες συμμετοχή, ιδέες και σε αυτό το νέο ξεκίνημα δηλώνουμε παρόντες τόσο η Δέσποινα όσο και εγώ, βάζοντας τα θεμέλια μιας συνεργασίας που σκοπό έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη.

Στη συστράτευση αυτή δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Όλοι μαζί θα επιτύχουμε την υπέρβαση και θα κάνουμε καλύτερη τη Νέα Ιωνία. Το προσκλητήριο είναι ανοιχτό σε όλους τους Δημότες, ώστε να γίνουν συνοδοιπόροι και συνδιαμορφωτές στον αγώνα αυτό».

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κώστας Κουλούρης γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Ιωνία. Είναι τεχνικός στα αστικά λεωφορεία και από το 2006 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Νέας Ιωνίας Αττικής.
Στο παρελθόν διετέλεσε συνεργάτης του πρώην Δημάρχου, Γιάννη Χαραλάμπους, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και ΥπεύθυνοςτηςΔημοτικής Συγκοινωνίας.

Επίσης  είναι  Γενικός  Γραμματέας στο Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, καθώς και  Γενικός Γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α).

1 άποψη για το “Η «Δύναμη Προοπτικής» και ο Κώστας Κουλούρης έδωσαν τα χέρια για το καλό της Νέας Ιωνίας!

  1. Συμπληρωματικά στο παραπάνω κείμενο:Η εκδήλωση περιείχε συνέντευξη τύπου, με συγκεκριμένες ερωτήσεις, από συγκεκριμένους δημοσιογράφους,άλλωστε όπως έλεγε και η πρόσκληση η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *