«Πάντα ψηλά Παναγιώτη, μας έκανες υπερήφανους!»

Μια νέα σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Αθλητικός Σύλλογος Ίωνες και ο αθλητής Παναγιώτης Παπανικολάου που πήρε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στη Λευκορωσία.

Με αφορμή την επιτυχία του νεαρού αθλητή του Tae Kwon Do ο οποίος αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κα. Δέσποινα Θωμαϊδου εκφράζει τα συγχαρητήριά της με το ακόλουθο μήνυμα:

«Θερμά συγχαρητήρια Παναγιώτη για τη τεράστια επιτυχία σου και που πλέον συμπεριλαμβάνεσαι στους κορυφαίους του κόσμου στο άθλημα του Tae Kwon Do για την ηλικία σου. Ήρθε η ανταμοιβή των κόπων σου και πλέον αρχίζει ένας νέος κύκλος εμπειριών στη ζωή σου. Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή Ηλία Ασπιώτη που πάντα με σωστή καθοδήγηση και αθλητική παιδεία δίνει τα απαραίτητα εφόδια στους νέους αθλητές να πρωταγωνιστούν παγκοσμίως. Το Αθλητικό Σωματείο Ίωνες είναι ένα κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για το Ηράκλειο Αττικής και τη Νέα Ιωνία όπου εκτός από εξαιρετικούς αθλητές, ετοιμάζει και αδαμάντινους χαρακτήρες για τη τοπική κοινωνία. Πάντα ψηλά Παναγιώτη, μας έκανες υπερήφανους!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *