Η Νέα Ιωνία αλλάΖΕΙ! Άρωμα νίκης από τη Δέσποινα Θωμαΐδου!

Ηχηρό μήνυμα νίκης έδωσε η μεγαλειώδης συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» με την επικεφαλής της κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 το βράδυ στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Νέα Ιωνία.

Πρόκειται, κατά κοινή ομολογία, για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών στην πόλη μας, γεγονός που καθιστά βέβαιη τη νίκη της Παράταξης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές!

Σε ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε από πολύ νωρίς το χώρο (μέχρι και την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου), η κα. Θωμαΐδου παρουσίασε με ενάργεια και δυναμισμό τις προγραμματικές της προτεραιότητες για τη νέα Δημοτική περίοδο, καταχειροκροτούμενη επανειλημμένως!

Ενδεικτικά η κα. Θωμαΐδου αφού άσκησε, μεταξύ άλλων, εποικοδομητική κριτική στους πολιτικούς της αντιπάλους, επισήμανε ότι κεντρικό ρόλο έχουν οι νέες και οι νέοι. Γι αυτό και κάλεσε πρώτα από όλους τη νέα γενιά της Νέας Ιωνίας που είναι η πιο αδικημένη, αλλά όχι καταδικασμένη, να συμμετάσχει ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.  Κάλεσε τέλος και κάθε γενιά, κάθε γυναίκα και άνδρα να στηρίξει την Παράταξή της.

Πλαισιωμένη από τους υποψηφίους του εκλογικού της συνδυασμού, η κα. Θωμαΐδου δεσμεύτηκε για ένα καλύτερο αύριο της Νέας Ιωνίας στη βάση ενός σύγχρονου και εφαρμόσιμου προγράμματος.

Προσκάλεσε όλες και όλους τις φίλες και τους φίλους της Παράταξης να δώσουν ένα βροντερό  «παρών» σε όλα τα εκλογικά Τμήματα την ερχόμενη Κυριακή.

Παραβρέθηκαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και Βουλευτές, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών Σωματείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *