Το μήνυμα της Δέσποινας Θωμαΐδου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η υποψήφια Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, στέλνει το ακόλουθα μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και με την διπλή ιδιότητα της γυναίκας και της υποψηφίας Δημάρχου Νέας Ιωνίας, θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου σε όλες εμάς που παλεύουμε «αντρίκια» καθημερινά στη ζωή.

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δεν είναι μια τυπική επέτειος, αλλά ημέρα-σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία, για τους μεγάλους αγώνες ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης, στην εργασία, στην κοινωνία.

Η γυναίκα αποτελεί έναν διαχρονικό στυλοβάτη της ελληνικής οικογένειας. Η Ελληνίδα Γυναίκα είναι εκείνη που μέσα από σκληρούς αγώνες επιβίωσης κράτησε όρθια την οικογένεια, τις ηθικές και θρησκευτικές αξίες, τα ήθη και έθιμα, τον ελληνικό πολιτισμό!

Οφείλουμε, λοιπόν, να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας και να παλέψουμε προκειμένου να χτίσουμε σε γερά θεμέλια την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας.

Ως γυναίκα που μάχομαι καθημερινά στην ελληνική κοινωνία, εύχομαι σε όλες σας να συνεχίσετε να πορεύεστε με πάθος και τόλμη, να συνεχίσετε να αλλάζετε τον κόσμο με τις όμορφες ιστορίες σας.

Το είπε άλλωστε και ο Φρίντριχ Νίτσε: «Αχ… Γυναίκες.. Κάνουν τα ύψη ψηλότερα και την πτώση πιο υποφερτή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *