Και του χρόνου!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας, ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές ακολουθίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 30 Ιουνίου και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαϊδου, πλαισιωμένη από τους συνεργάτες της συμμετείχε στους εορτασμούς.

Τη φερώνυμο ημέρα, το βράδυ παρακολούθησε μαζί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίαςκαι Φιλαδελφείας την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους Συλλόγους της πόλης μας, επαινώντας τους για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Για εμάς, ως Δημοτική Αρχή o Πολιτισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του τόπου μας. Η ιστορία, η συμβολή των Μικρασιατών και όχι μόνο, η Ορθοδοξία που μας χάρισαν μεγαλειώδη μνημεία και κειμήλια αποτελούν πρώτιστο στόχο της Δημοτικής μας Παρέμβασης. Η ανάδειξη της πολιτιστικής και της θρησκευτικής μας κληρονομιάς μπορεί να γίνεται και στις μεγάλες θρησκευτικές πανηγύρεις. Γι αυτό ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία όλων, Εκκλησίας, Σωματείων και των πολιτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *