Η «Δύναμη Προοπτικής» στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας και στην ετήσια εορτή της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας

Η επικεφαλής της παράταξης, Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από στελέχη της «Δύναμη Προοπτικής» παρευρέθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου 2018 στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας και εν συνεχεία στην ετήσια εορτή για τα 85 χρόνια της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας.

Στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας μετέβη το πρωί της Κυριακής η επικεφαλής Δέσποινα Θωμαΐδου και τα στελέχη της παράταξης όπου παρακολούθησαν την πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της Σύναξης της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της επικαλουμένης Διασωζούσης της εκ Πισιδίας Μ. Ασίας και των Αγίων της Μ. Ασίας, πολλών εκ των οποίων τα ιερά λείψανα μετακομίσθηκαν στη γη της Νέας Ιωνίας μετά τη Μικρασιατική καταστροφή από τους αοιδίμους προπάτορες και ιδρυτές των πόλεων της Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδελφείας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εορτή για τα 85 χρόνια της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας όπου η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου απηύθυνε χαιρετισμό και μετέφερε εγκάρδιες ευχές για μακροημέρευση με μεράκι, δημιουργία και έμπνευση τόσο στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Σαπουντζάκη, αλλά και σε όλους τους συντελεστές του ιστορικού σωματείου της Νέας Ιωνίας.

Η κα. Δέσποινα Θωμαΐδου επ’ αφορμή των δυο παρουσιών της συνομίλησε με δημότες από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *