Η Δέσποινα Θωμαΐδου στα εγκαίνια του Ιωνικού Κέντρου στον Περισσό

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ιωνικού Κέντρου, ενός έργου πνοής για την πόλη της Ν. Ιωνίας και την ευρύτερη περιοχή, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, το απόγευμα, στον Περισσό (Λ. Ηρακλείου και Α. Παπαναστασίου).

Πρόκειται για το θεματικό πάρκο εντός του οικιστικού ιστού με κύριο στοιχείο την αναφορά στον Μικρασιατικό πολιτισμό, το οποίο εμπνεύστηκε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ.κ. Γαβριήλ. Το θεμέλιο λίθο έθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος.

Η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» Δέσποινα Θωμαΐδου πλαισιωμένη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παραβρέθηκε στην τελετή.

Αποτελεί για εμάς ως Δημοτική Παράταξη, ύψιστη τιμή, ότι μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος επαίνεσε και την κα. Δέσποινα Θωμαϊδου για την συμβολή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο!

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας γιατί συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάδειξη του τόπου μας ως σημείου αναφοράς για την ευρύτερη τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Στηρίζουμε το πολυδιάστατο έργο της τοπικής Εκκλησίας και δηλώνουμε ότι ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε αρωγοί σε κάθε δράση αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στη πόλη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *