Δέσποινα Θωμαΐδου στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Δεν είμαι των λόγων, είμαι των έργων!»

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της για την αναγέννηση της Νέας Ιωνίας παρουσίασε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» και υποψήφια δήμαρχος της πόλης Δέσποινα Θωμαΐδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Δεν είμαι των λόγων, είμαι των έργων! Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με διευρυμένη παράταξη και πολυσυλλεκτική ομάδα ικανών ανθρώπων, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα, πιστεύουμε ότι τις λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας δεν θα τις δώσουν τα κόμματα. Εμείς έχουμε το κοινωνικό χρίσμα», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Θωμαΐδου.

Η ίδια άσκησε κριτική στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής Γκότση, υπογραμμίζοντας ότι έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση…!

Έφερε μάλιστα ως παραδείγματα την ελλιπή καθαριότητα, την υποστελέχωση βασικών υπηρεσιών, την απουσία δομών, την ανεπάρκεια της δημοτικής συγκοινωνίας, αλλά και των φαινομένων κακοδιαχείρισης που παρουσιάστηκαν στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Νέας Ιωνίας.

«Κυρίως το καλό της πόλης μας θα πρέπει να μας οδηγήσει σε συνεργασίες και συνθέσεις και όχι η απλή αναλογική», δήλωσε αναφερόμενη στον Κλεισθένη και την απλή αναλογική η επικεφαλής της «Δύναμης Προοπτικής».

Τέλος, η Δέσποινα Θωμαΐδου κάλεσε τους συνδημότες της να ενισχύσουν την προσπάθειά της στις προσεχείς εκλογές και δεσμεύτηκε για έναν έντιμο, αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Θωμαΐδου στο παρακάτω link:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *