Απάντηση της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» στην εφημερίδα «Έκφραση»

Κύριε Καραβάκο,

Στην  Εφημερίδα «Έκφραση Τοπικής Αυτοδιοίκησης», που εκδίδετε σε δεκαπενθήμερη βάση, με αρ. φ. 198 και ημερομηνία 14 Ιουνίου 2020 προβήκατε σε συκοφαντική αρθρογραφία που δεν υπογράφετε από κανένα με πρωτοσέλιδο τίτλο “400.000… χωρίς δημοσίευση, με …. διαπραγμάτευση!” Και υπότιτλο “Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Δήμο Νέας Ιωνίας, που κοστίζουν και ακριβά…”

Δυστυχώς εκτός από δημοσιογράφος είστε και αυτοδιοικητικός που μονόπλευρα παρουσιάζετε τα πράγματα, περιφρονώντας τους λίγους αναγνώστες σας, αφού δεν ζητήσετε την άποψη της άλλης πλευράς.

Η ιστορία της αγοράς Λεωφορείων δημοτικής συγκοινωνίας στο Δήμο Νέας Ιωνίας, ξεκίνησε όπως γνωρίζετε το 2005 – 2006 από την Δημοτική Επιχείρηση Έργων και Ανάπτυξης (ΔΕΠΕΑ) με πρόεδρο τότε τον κ. Δακουτρό και αντιπρόεδρο τον κ. Μανούρη. Τότε λοιπόν οι συγκεκριμένοι κύριοι, φέρανε από την Γερμανία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έγινε μεγάλος ντόρος από την τότε αντιπολίτευση, κόστισαν πανάκριβα και βγήκαν εντελώς άχρηστα το 2011.

Ο κ. Γκότσης που ανέλαβε την εξουσία ως Δήμαρχος, παρά την προεκλογική του δέσμευση να γίνει έλεγχος της συγκεκριμένης αγοράς, αρνήθηκε να γίνει, με συμμετοχή και του κ. Τσομπάνογλου που επικαλείστε στο άρθρο σας, ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος του κ. Γκότση για περίπου 8 χρόνια και δεν φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να προμηθευτούν καινούργια λεωφορεία προς εξυπηρέτηση των συνδημότες μας.

Παραβλέπετε αυτά τα ιστορικά γεγονότα, και προβάλλετε τους υπόλογους για τη συγκάλυψη, ότι τάχα ασκούν σωστή αντιπολίτευση, μειώνοντας την παρούσα δημοτική αρχή που αμέσως προγραμμάτισε την προμήθεια των λεωφορείων σε αντίθεση με την παρελθούσα, αλλά και την τότε αξιωματική αντιπολίτευση όπου επί οκτώμισι χρόνια αδιαφορούσαν.

Παραβλέπετε επίσης πως αντιμετωπίσαμε ως νέα Δημοτική Αρχή το παγκόσμιο, πρωτόγνωρο γεγονός της επιδημίας του κορωνοϊού, που μας υποχρέωσε να ρίξουμε όλο το βάρος στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του. Επειδή υπήρξε αυτή η αντικειμενική καθυστέρηση, αξιοποιήσαμε τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που μειώνουν τις χρονοβόρες διαδικασίες, εξασφαλίζοντας πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα στην ιστοσελίδα του Δήμου προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων προκειμένου να δώσουν ανταγωνιστικές προσφορές.

Προφανώς με το άρθρο αυτό επιδιώκετε  συκοφαντικά, να μειώσετε την πρώτη φορά εκλεγμένη γυναίκα  Δήμαρχο κ. Θωμαΐδου στη Νέα Ιωνία και παράλληλα να εκφράσετε την συμπάθεια σας στην παράταξη του κ. Μανούρη, γιατί βρίσκεστε στην ίδια κατηγορία των δύο φορές αποτυχημένων να εκλεγούν Δήμαρχοι.

Απαιτούμε να δημοσιεύσετε την απάντησή μας προς αποκατάσταση της αλήθειας και της δεοντολογικής δημοσιογραφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *