Η Δέσποινα Θωμαΐδου έτοιμη για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Πρωτόγνωρη σε συμμετοχή και παλμό ήταν η αποψινή συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στον πεζόδρομο της Π. Π. Γερμανού, με φόντο το Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πλήθος κόσμου συνέρρεε αθρόα από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της Παράταξης, άνθρωποι όλων των ηλικιών, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Πνιγμένη στις αγκαλιές του κόσμου, πάντα ανθρώπινη και με τη μοναδική ευαισθησία που τη διακρίνει, δικαιολογημένα επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά την ανθρωποκεντρική διάσταση του προγράμματός  και της Παράταξής της.

Παλλαϊκό αίτημα η μεγάλη ανατροπή που καλείται και μπορεί να φέρει η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ της κας. Δέσποινας Θωμαΐδου.

Στην παρέμβασή της η κα. Δέσποινα Θωμαϊδου, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξη στον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών, τόνισε την κρισιμότητα των μεθαυριανών εκλογών, της 2ας Ιουνίου και πώς η ίδια εγγυάται την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου και των κοινωνικών του υπηρεσιών,  σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του

Σε αυτήν την κατεύθυνση, κάλεσε σε προσκλητήριο ενότητας το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων που ήδη έσπευσαν με δηλώσεις των επικεφαλής τους να στηρίξουν τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ στο Β’  γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, διαμορφώνοντας πλέον μια ξεκάθαρη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αγωνιστεί  για μια πόλη, φιλική, ανθρώπινη, αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών όλων των πολιτών.

Καλή τύχη Δέσποινα!

Το αξίζεις!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *